@--LiFe of aZiEla n AZmAN--@

By: azilla jasni

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-Jan-2009 04:07 Email | Share | | Bookmark
Zarief...oooo...zarief sayang.....

 
 
 
budak kecik ni....kekdg bangun awal dari ibu gan ayah dia.....org dok sibuk2 nk bersiap pegi keje...dia pun sibuk jgk merayap dan memanjat....feveret dia la ni...panjat buai sendiri.....


Thursday, 15-Jan-2009 12:16 Email | Share | | Bookmark
gelagat budak buchuk....



[b]Zarief Aiman ni....mmg suka sesangat la masukkan barang dlm mulut...pantang tercapai apa2 jer...mesti dia akan masukkan dlam mulut..faveret dia wet tissue dia...pastu plastik...tali henbag ibu...dapt jer...mengisap...mcm isap makanan sedap...

saja jer balik keje...buli mamat kecik tu...dok mengutip barang sangat...ibu kurung dalam car seat...lama jgak la mamat ni layan perasaan dia dlm car seat...hehehehe...pastu bila dah bosan...menjerit....







Friday, 9-Jan-2009 01:02 Email | Share | | Bookmark
my CutIE lITtLE bUNnY-MuHAmMAd NOr zARIEf AiMAn


Zarief Aiman 2months old


Zarief Aiman 3months old


Zarief Aiman 4months old


Zarief Aiman 5months old


Zarief Aiman 6months old


Zarief Aiman 7months old


Zarief Aiman 8months old


Monday, 5-Jan-2009 13:48 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Nor Zarief Aiman

Dah lama tak update fp ni...tukar tempat keje...dah takleh tenet...so...malas nk pegi cc bagai...bertapuk la fp ni tanpa update...tapi skrg ni...insyaAllah akan selalu di updatekan...klu ada benda nk citer la yer...heheheh

dulu berdua...tapi sekarang dah bertiga...alhamdulilah....genap 2 tahun usia perkahwinan...kami dikurniakan dengan seorg putera comel yg diberikan nama Muhammad Nor Zarief Aiman B. Mohd Nor Azman...lahir pada 27 Mei 2008 di Pusat Perubatan Universiti Malaya..jam 7.48 pagi dengan berat 3.1kg


Wednesday, 1-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark









[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net